R.I.N.D.U

Assalammulaikum :) Annyeong ! 

Hai semua, hee. Firstly, i na minta maaf sangat sbb dah lama tak update blog. I've been so busy for past few weeks. Assignment lah, test lah and tadi baru ja hbis essay writing. Mmg sangat penat & letih. Dah lama sbnarnya dok pikir na update, tp masa belum bg sign smpailah skrg.

I akan start study lewat. Jadi ade lah mase sikit malam ni untuk di luangkan dengan my blog :) Hee, today the entry will be about my baby girl, Siti Hannah. We called her noona or koona. She is my small cute baby girl which i dah anggap macam anak sendiri. 

I jaga dia dari baby time lagi sbb im more closer with my second aunt. She is my second aunt daughter and she is the only one girl and the youngest in the family. So faham kan macam mane ngade manje dia? Haa, that's why im missing her so much from yesterday :(

Sepatutnya this week, today i pegi rumah my aunt tuh, tapi di sbbkan i ade kelas yang sangatlah pack dan tak boleh escape so i ta dapat pegi sane. I rase berslh sgt sbb i actually dah janji na tolong jaga budak kecik tuh :( Unfortunately, i ade test tadi and presentation on last Monday. I terpaksa lah cancel dgn my aunt.

So now, im missing her so much and sejak tadi asyik i ulang kali tgk video dia :) Nasib i ade rakam sbb on that time i engat na buat keek, but bile pikir balik, ahhh malas lah. Haha, i mmg segan and pemalas kalau you guys na tahu.

So come, i na share dengan you guys some of her pictures and the videos of her :)






Tadaaaaa ! Isn't she cute ? I miss her damn much. Hanya Allah yang tahu macam mane rindunya i pada budak kecik yang manja lagi ganas ni. Haha,

Koona, kak tina jumpe koona next week ye. Dis weekend kak tina balik rumah cikjah. In Sha Allah next week kita berbuke sekali okay sayang?


video

Nahhh, sila tengok aksi si budak kecik ni :)

Enjoy korang ye, selamat menonton :)

Assalammualaikum,